Det nya ledarskapet

Ett unikt föräldraprogram - 10 värdefulla nycklar

Vad får du?

Du får en fördjupad insikt och ökad förståelse för hur du kan utveckla din roll som förälder, men även som kollega och som människa. Du blir rikare i dina relationer. Vi garanterar att det får med dig, är användbart direkt i din vardag.

Var och när?

En serie träffar under hösten där du väljer att delta vid alla eller vid enstaka tillfällen. Du betalar för hela serien eller per tillfälle. Lokal nära Farsta Centrum.

För vem?

För pappor och på begäran nu även för mammor. Två olika seminarieserier. 

Om innehållet

Som föräldrar känner vi glädjen, kärleken och stoltheten av att se våra barn växa och utvecklas. Det kan också vara tufft och ha sina utmaningar i vardagen ibland. Och vi vill ju det bästa. Under serien får du tio "nycklar", tankemodeller som alla har användning av. Exempel på teman är "Självförtroende och självkänsla", "Lyssnandet, en outnyttjad färdighet", "Att vara autentisk", "Överenskommelser och ansvar", "Det moderna ledarskapet".

Seminarieledare är Leif Hejdenberg, med erfarenhet som ledare och chef inom stat, kommun och näringsliv, har arbetat som specialpedagog i högstadiet, som coach för rektorer, lärare och genomfört arbetsmarknadsprojekt för unga. Han har också arbetat med skolutveckling för svagt motiverade elever, som examinator för Stockholm stads kvalitetsarbete och som seminarieledare för föräldragrupper I samarbete med Family-Lab och forskningsprojekt. 


Låter det intressant?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Nordmarksvägen 3

076-810 10 01